Nieuwe producten

Er zijn 51 producten.

Item 1-51 van 51 in totaal item(s)
KidsCab Vector fietskar met...
  • In prijs verlaagd
  • Nieuw

KidsCab Vector fietskar met...

De KidsCab Vector is een 3 in 1 fietskar - jogger en wandelwagen. Deze drie opties worden standaard meegeleverd. De KidsCab Vector voor 2 kindjes heeft vering voor de comfort van de kindjes.
Normale prijs € 399,99 Prijs € 299,99

Babboe Dog elektrische...

De elektrische Babboe Dog bakfiets is de oplossing voor iedere hondenliefhebber. Met de elektrische Babboe Dog bakfiets kun je overal naartoe met jouw trouwe viervoeter. Door de trapondersteuning met 8 verschillende standen fiets je moeiteloos lange en steile afstanden.
Prijs € 2.199,99

Wike double Premium fietskar

De Wike premium double kinderfietskar is geschikt voor kinderen tot gemiddeld 10 jaar en met een lengte van 132 cm.
Met deze fietsaanhanger kun je gaan fietsen, wandelen en joggen.
Prijs € 599,99
KidsCab Premium elektrische...
  • Aanbieding!
  • Nieuw

KidsCab Premium elektrische...

De KidsCab premium is een goedkope elektrische bakfiets van toch een goede kwaliteit. Deze drie wiel bakfiets heeft stevige schijfremmen en biedt plaats aan 4 kinderen. Bovendien is de regenhuif inclusief.
Normale prijs € 2.299,99 Prijs € 1.899,99

Babboe City-E bakfiets

De elektrische Babboe City is een sportieve, slanke en zeer wendbare bakfiets. De Babboe City-E is ideaal als stadsbakfiets, maar je kunt er ook comfortabel langere afstanden mee fietsen. Met de elektrische trapondersteuning fiets je overal moeiteloos naar toe met je kindjes. Fiets je over heuvels met een hellingsgraad van 3% of meer? Dan adviseren we de Babboe City Mountain.
Prijs € 2.299,99

Babboe Mini regentent

De regentent is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat aan alle vier de zijden van de regentent een groot raam is gemaakt, hebben de kinderen, ook met regen, goed zicht op hun omgeving. Daarnaast houden papa of mama zo goed zicht op de kinderen. De zijramen rits je eenvoudig open, zodat kinderen zelf in- en uit kunnen stappen.

Prijs € 149,99

Babboe Mini-E bakfiets

De Babboe Mini-E is een elektrische tweewielbakfiets die ideaal is voor de stad. De elektrische Babboe Mini heeft een compacte bak en is daarom korter dan een normale tweewieler. Met de elektrische trapondersteuning fiets je eenvoudig door al het verkeer heen. Fiets je over heuvels met een hellingsgraad van 3% of meer? Dan adviseren we de Babboe Mini Mountain.
Prijs € 2.299,99

Vogue Solution N8...

De Vogue Solution N8 is topper onder de e-bikes met voorwielmotor. Deze goedkope elektrische fiets is voorzien van een krachtige 250W voorwielmotor, een Shimano Nexus N8 schakelsysteem en een sterk accu.
Prijs € 1.499,99

Vogue Infinity elektrische...

De Vogue Infinity is een stijlvolle herenfiets met het gemak van elektrische ondersteuning en ideaal voor woon- werkverkeer. Deze e-bike biedt je bijzonder veel comfort met een strakke afwerking in twee kleuren wat zorgt voor een opvallende uitstraling.
Prijs € 1.749,99

Vogue Infinity elektrische...

De Vogue Infinity is een stijlvolle damesfiets met het gemak van elektrische ondersteuning en ideaal voor woon- werkverkeer. Deze e-bike biedt je bijzonder veel comfort met een strakke afwerking in twee kleuren wat zorgt voor een opvallende uitstraling.
Prijs € 1.749,99

Vogue Royal 8SP elektrische...

De Vogue Royal is een stijlvolle damesfiets met het gemak van elektrische ondersteuning en ideaal voor woon- werkverkeer. Deze e-bike biedt je bijzonder veel comfort met een strakke afwerking in twee kleuren wat zorgt voor een opvallende uitstraling.
Prijs € 1.749,99