Filteren op

KidsCab bakfietsen

kidscab bakfietsen
Een electrische bakfiets goedkoop? Het hoeft niet altijd duur te zijn om goed te zijn!
Met onze compleet geleverde goedkope bakfietsen kunt U alles vervoeren. Zowel uw kinderen als goederen kunnen veilig vervoerd worden. Bovendien zijn vaak alle nodige accessoires meegeleverd.

KidsCab bakfietsen

Er zijn 21 producten.

Item 1-21 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

KidsCab big Daddy crèche...

KidsCab big Daddy crèche bakfiets voor 6 kinderen heeft een krachtige middenmotor en grote voorwielen voor meer comfort. Deze bakfiets is geschikt voor een omgeving met veel hellingen.
Prijs € 4.049,58
KidsCab Cares 4 bakfiets -...
  • In prijs verlaagd

KidsCab Cares 4 bakfiets -...

De KidsCab Cares 4 bakfiets met carbon belt drive in plaats van een ketting. Fiets met deze driewiel bakfiets 80 km geruisloos.

Normale prijs € 4.132,22 Prijs € 3.632,22
KidsCab Cares 4 Vital...
  • In prijs verlaagd

KidsCab Cares 4 Vital...

KidsCab Cares 4 Vital elektrische bakfiets heeft alles wat u nodig heeft. De stille en krachtige achterwielmotor in combinatie met de grote voorwielen geven een aangename fietsgevoel.

Normale prijs € 3.636,36 Prijs € 3.236,36
KidsCab Urban Family bakfiets
  • In prijs verlaagd

KidsCab Urban Family bakfiets

De KidsCab Urban Family elektrische bakfiets voorzien van een flexible bak. Gebruik deze bakfiets als een tweewiel cargo bike of een bakfiets voor 2 kinderen. De krachtige Bafang motor en hydraulische schijfremmen maken van deze bakfiets een echte autovervanger.
Normale prijs € 3.471,07 Prijs € 3.171,07

KidsCab Multi bakfiets

De elektrische KidsCab Multi bakfiets is de ideale bakfiets voor meerdere doeleinden. Verander snel uw bakfiets van een cargo bakfiets naar een bakfiets voor honden of een elektrische bakfiets voor kinderen.

Prijs € 2.809,91

KidsCab Multi Kid...

De elektrische KidsCab Multi Kid bakfiets is de ideale bakfiets voor meerdere doeleinden. De Multi kid is voorzien van een bak waar je 2 kinderen in kunt vervoeren tot 7 jaar. Deze bakfiets kan snel omgebouwd worden naar een cargo bakfiets of een bakfiets voor honden.

Prijs € 2.975,20

KidsCab Multi Kidbox...

De elektrische KidsCab Multi Kidbox bakfiets is de ideale bakfiets voor meerdere doeleinden. De Multi kidbox heeft een houten bak waar je 2, 3 of 4 kinderen in kunt vervoeren. Deze bakfiets kan snel omgebouwd worden naar een cargo bakfiets of een bakfiets voor honden.

Prijs € 3.140,49

KidsCab Multi Dog...

De elektrische KidsCab Multi Dog bakfiets is de ideale bakfiets voor meerdere doeleinden. De KidsCab Multi Dog heeft een houten bak waar je een hond en eventueel nog 2 kinderen in kunt vervoeren. Deze bakfiets kan snel omgebouwd worden naar een cargo bakfiets.

Prijs € 3.305,78

Kidscab Pro bike-E bakfiets

Deze Kidscab Pro Bike tweewiel bakfiets voorzien van trapondersteuning brengt je eenvoudig en efficiënt naar iedere uithoek van de stad. Een solide slot en waterdichte composiet bak voorzien van ronde vormen zorgen dat jij je goederen veilig kunt vervoeren door de stad.
Prijs € 3.553,71

Kidscab Pro bike-E High power

Deze Kidscab Pro Bike high power met sterke middenmotor tweewieler brengt je naar iedere uithoek van de stad. Je manoeuvreert eenvoudig en efficiënt door het drukke verkeer, zelfs met een volle bak.
Prijs € 4.380,16
KidsCab Cares 4 Super...
  • In prijs verlaagd

KidsCab Cares 4 Super...

De KidsCab Cares 4 Super is de sterkste elektrische bakfiets op de markt met een koppel van 120 Nm en Enviolo naafversnelling. Geen enkele berg of lading is teveel.
Normale prijs € 3.719,00 Prijs € 3.419,00

KidsCab Cares Double -...

De KidsCab Cares Double longtail is de best uitgerust cargo bakfiets voor kinderen. Het heeft een krachtige Bosch middenmotor gecombineerd met enviolo 380 versnellingen.
Prijs € 3.719,00
KidsCab Cares 4 Super Combi...
  • In prijs verlaagd

KidsCab Cares 4 Super Combi...

De KidsCab Cares 4 Super Combi is de sterkste elektrische bakfiets op de markt met een koppel van 120 Nm. Met het deurtje vooraan kun je gemakkelijk honden vervoeren of kinderen laten instappen.
Normale prijs € 3.553,71 Prijs € 3.253,71
KidsCab Cares 2 Super bakfiets
  • In prijs verlaagd

KidsCab Cares 2 Super bakfiets

De KidsCab Cares 2 Super is de sterkste tweewiel elektrische bakfiets op de markt met een koppel van 120 Nm. Geen enkele berg of lading is teveel.
Normale prijs € 3.719,00 Prijs € 3.219,00
KidsCab Royal Deluxe 3
  • In prijs verlaagd

KidsCab Royal Deluxe 3

KidsCab Royal Deluxe elektrische bakfiets is het paradepaardje van de nieuwe kidscab series. Deze bakfiets is voorzien van een voordeurtje en heeft riemaandrijving met super sterke motor.
Normale prijs € 4.958,67 Prijs € 3.958,67

JoKer Mini cargo voorvork

Met deze ombouwkit voor bakfietsen kunt u een stadsfiets ombouwen tot een compacte bakfiets. Ideaal om uw kind, uw boodschappen of uw hond met de fiets te vervoeren.
Prijs € 619,83