Filteren op

Commerciële en reclame bakfietsen

Commerciële en reclame bakfietsen

Zoekt U een bakfiets voor commerciële en reclame doeleinden? Of een bakfiets voor uw bedrijf?
In ons assortiment vindt U alle soorten bakfietsen aangepast voor uw bedrijf, zoals een bakkersbakfiets, bakfiets voor fietsenmakers, reclamebakfietsen of een koffie bakfiets. Kortom wij hebben ze allemaal.

Commerciële en reclame bakfietsen

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

KidsCab Velotaxi taxifiets...

De KidsCab Velotaxi / Pedicab of fietstaxi is een moderne elektrische driewieler om op een milieuvriendelijk, innovatief, flexibel en sportieve manier mensen of goederen te vervoeren. 
Prijs € 6.611,56

BizzOnWheels Pop-Up bakfiets

Bizz On Wheelz Pop-Up bakfiets is ontworpen om uw bedrijf op wielen te zetten. Deze elektrische bakfiets voor professioneel gebruik kan aangepast worden aan de behoeften van uw bedrijf. Begin meteen te verkopen op beurzen, evenementen, festivals, winkelcentrum of op straat!
Prijs € 8.181,81

BizzOnWheels koffie bakfiets

Bizz On Wheelz koffie bakfiets is ontworpen om uw bedrijf op wielen te zetten. Deze elektrische bakfiets voor professioneel gebruik kan aangepast worden aan de behoeften van uw bedrijf. Begin meteen te verkopen op beurzen, evenementen, festivals, winkelcentrum of op straat!
Prijs € 8.677,68

BizzOnWheels Streetfood...

Bizz On Wheelz Streetfood bakfiets is ontworpen om uw bedrijf op wielen te zetten. Deze elektrische bakfiets voor professioneel gebruik kan aangepast worden aan de behoeften van uw bedrijf. Begin meteen met verkopen van wafels, pannenkoeken, hamburgers, frietjes, etc... op beurzen, evenementen, festivals, winkelcentrum of op straat!
Prijs € 9.090,90

BizzOnWheels Delivery Plus...

Bizz On Wheelz Pop-Up bakfiets is ontworpen om uw bedrijf op wielen te zetten. Deze elektrische bakfiets voor professioneel gebruik kan aangepast worden aan de behoeften van uw bedrijf. Begin meteen te verkopen op beurzen, evenementen, festivals, winkelcentrum of op straat!
Prijs € 6.198,34

Babboe Pro Bike-E cargo...

De Babboe Pro Bike-E cargo bakfiets is voorzien van trapondersteuning brengt je eenvoudig en efficiënt naar iedere uithoek van de stad. Een solide slot en waterdichte composiet bak voorzien van ronde vormen zorgen dat jij je goederen veilig kunt vervoeren door de stad.
Prijs € 3.884,29

Babboe Pro trike...

Zoek je een duurzame manier om goederen te vervoeren? Dan is de Babboe Pro Trike-E de perfecte optie voor jou. Met zijn stevige houten bak, die door zijn rechte vorm ideaal is voor pakketvervoer, biedt deze vrachtfiets zowel functionaliteit als milieuvriendelijkheid. De Babboe Pro Trike-E is verkrijgbaar met een houtkleurige bak van 265 liter, inclusief een handig slot voor gebruiksgemak.
Prijs € 2.479,33

Babboe Pro trike...

Zoek je een duurzame manier om goederen te vervoeren? Dan is de Babboe Pro Trike-E de perfecte optie voor jou. Met zijn stevige houten bak, die door zijn rechte vorm ideaal is voor pakketvervoer, biedt deze vrachtfiets zowel functionaliteit als milieuvriendelijkheid. De Babboe Pro Trike-E is verkrijgbaar met een houtkleurige bak van 300 liter, inclusief een handig slot voor gebruiksgemak.
Prijs € 2.479,33

Babboe Pro trike XL cargo...

De Babboe Pro Trike XL is speciaal ontworpen voor bezorging in de stad met veel stops op je route. Met de stabiele driewieler kun je eenvoudig op en afstappen bij het bezorgen van een pakketje.
Prijs € 5.619,83

Babboe Pro Bike Midmotor...

De Babboe Pro Bike cargo bakfiets met midmotor is voorzien van geavanceerde trapondersteuning dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met krachtsensor, en beschikt over een onderhoudsvrije en traploze versnelling. Hierdoor kun je gemakkelijk en efficiënt door alle delen van de stad manoeuvreren. De solide slotvoorziening en de waterdichte composiet bak met elegante rondingen garanderen een veilig transport van je lading in stedelijke omgevingen.
Prijs € 4.710,74

KidsCab Quadricycle cargo...

De KidsCab Quadricycle vertegenwoordigt een vernieuwende oplossing voor bedrijven die zich richten op emissievrije leveringen. Of het nu gaat om het bezorgen van pakketten, voedsel of andere zakelijke zendingen, al deze taken kunnen moeiteloos worden uitgevoerd met deze vierwielige transportbakfiets.
Prijs € 9.917,35