Filteren op

Babboe bakfietsen

Babboe is een Nederlands merk ontwikkeld door ouders, voor ouders. Sinds 2007 zijn het jonge ouders die ons inspireren om de beste bakfiets te maken die het dagelijks leven net iets leuker en gemakkelijker maken.

Babboe bakfietsen

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Babboe Curve-E
  • In prijs verlaagd

Babboe Curve-E

De elektrische Babboe Curve bakfiets is een eigentijdse driewielbakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. Een bakfiets waarmee je gezien mag worden! De Babboe Curve bakfiets is mooi, kwalitatief en slim uitgevoerd. Dankzij de elektrische trapondersteuning heb je altijd wind mee! Fiets je over heuvels met een hellingsgraad van 3% of meer? Dan adviseren we de Babboe Curve Mountain.
Normale prijs € 2.851,23 Prijs € 2.601,23
Babboe Big- E
  • In prijs verlaagd

Babboe Big- E

De robuuste elektrische driewieler

Met de elektrische Babboe Big bakfiets kun je overal naartoe met je kleintjes. Door de elektrische trapondersteuning met 8 standen fiets je moeiteloos heen en weer naar school, het park of de speeltuin.
Normale prijs € 2.396,69 Prijs € 2.146,69

Babboe Curve-E mountain

De elektrische Babboe Curve Mountain bakfiets is een eigentijdse driewielbakfiets met hoge kwaliteitseisen. De Babboe Curve Mountain wordt aangedreven met een zeer krachtige Yamaha middenmotor met krachtsensor en heeft een traploze Enviolo (NuVinci) versnelling. Deze combinatie geeft een soepele fietservaring!
Prijs € 3.884,29
Babboe Carve-E
  • In prijs verlaagd

Babboe Carve-E

De Babboe Carve-E is voorzien van elektrische trapondersteuning waardoor het fietsen van steile stukken en lange afstanden geen enkel probleem is. Voor de elektrische Babboe Carve-E is er een speciale Maxi-Cosi houder mogelijk, zodat je veilig en eenvoudig je baby kunt vervoeren, en een extra bankje voor het vervoeren van 4 kindjes.
Normale prijs € 3.677,68 Prijs € 3.427,68
Babboe Carve Mountain
  • In prijs verlaagd

Babboe Carve Mountain

Babboe Carve Mountain, het beste van twee werelden: de stabiliteit van een driewiel bakfiets gecombineerd met de wendbaarheid van een tweewiel bakfiets. Door het ‘carve-mechanisme’ beweegt de bak tijdens het fietsen door de bochten mee, waardoor je fietst zoals op een tweewieler. Dit geeft een unieke fietservaring en uitstekende wegligging.
Normale prijs € 4.669,41 Prijs € 4.419,41

Babboe Mini-E bakfiets

De Babboe Mini-E is een elektrische tweewielbakfiets die ideaal is voor de stad. De elektrische Babboe Mini heeft een compacte bak en is daarom korter dan een normale tweewieler. Met de elektrische trapondersteuning fiets je eenvoudig door al het verkeer heen. Fiets je over heuvels met een hellingsgraad van 3% of meer? Dan adviseren we de Babboe Mini Mountain.
Prijs € 2.603,30

Babboe City-E bakfiets

De elektrische Babboe City is een sportieve, slanke en zeer wendbare bakfiets. De Babboe City-E is ideaal als stadsbakfiets, maar je kunt er ook comfortabel langere afstanden mee fietsen. Met de elektrische trapondersteuning fiets je overal moeiteloos naar toe met je kindjes. Fiets je over heuvels met een hellingsgraad van 3% of meer? Dan adviseren we de Babboe City Mountain.
Prijs € 2.685,94
Babboe Dog elektrische...
  • In prijs verlaagd

Babboe Dog elektrische...

De elektrische Babboe Dog bakfiets is de oplossing voor iedere hondenliefhebber. Met de elektrische Babboe Dog bakfiets kun je overal naartoe met jouw trouwe viervoeter. Door de trapondersteuning met 8 verschillende standen fiets je moeiteloos lange en steile afstanden.
Normale prijs € 2.396,69 Prijs € 2.196,69
Babboe flow-E
  • In prijs verlaagd

Babboe flow-E

Een drie wiel bakfiets met de stuureigenschappen van een gewone fiets. De Babboe Flow-E is een elektrische driewielbakfiets, waarbij je het stuur draait maar de bak niet. De voorwielen draaien in de bocht onafhankelijk van de bak. Dit geeft de fiets een erg vertrouwde fietservaring.
Normale prijs € 3.595,03 Prijs € 3.345,03
Babboe flow  mountain
  • In prijs verlaagd

Babboe flow mountain

Een drie wiel bakfiets met de stuureigenschappen van een gewone fiets. De Babboe Flow-E is een elektrische driewielbakfiets, waarbij je het stuur draait maar de bak niet. De voorwielen draaien in de bocht onafhankelijk van de bak. Dit geeft de fiets een erg vertrouwde fietservaring.
Normale prijs € 4.504,12 Prijs € 4.254,12

Babboe City Mountain bakfiets

Dé elektrische tweewielbakfiets met geavanceerde trapondersteuning. De Babboe City Mountain wordt aangedreven met een Yamaha middenmotor met krachtsensor en heeft een traploze Enviolo (NuVinci) versnelling. Deze combinatie geeft een soepele fietservaring!
Prijs € 3.595,03
Babboe Go-E
  • In prijs verlaagd

Babboe Go-E

De Babboe Go-E bakfiets is een elegante elektrische driewielbakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. De stijlvolle ronde vormen geven de bakfiets een luxe uitstraling. Met het deurtje vooraan kunnen kinderen en hondjes gemakkelijk instappen.
Normale prijs € 2.975,20 Prijs € 2.725,20
Babboe Max-E bakfiets voor...
  • In prijs verlaagd

Babboe Max-E bakfiets voor...

Dé eerste elektrische bakfiets waarmee je met maar liefst 6 kindjes op pad kunt! De elektrische Babboe Max is daarom ideaal voor grote gezinnen, gastouders en kinderdagverblijven. Het ritje naar de kinderboerderij, het park of de speeltuin wordt zo nog makkelijker en gezelliger!
Normale prijs € 3.760,32 Prijs € 3.510,32

Babboe Mini Mountain bakfiets

De Mini Mountain is dé ideale stadsbakfiets met geavanceerde trapondersteuning waardoor je heel natuurlijk en soepel fietst. De Babboe Mini Mountain heeft een compacte bak waardoor de bakfiets korter is dan een normale tweewielbakfiets. In de bak is plek voor 2 kindjes.
Prijs € 3.553,71

Babboe Slim Mountain bakfiets

Wie zegt dat je met kinderen geen avontuurlijke fietstochten kunt maken? De Babboe Slim is hét ultieme vervoersmiddel om de wereld te ontdekken met je kindjes.
Prijs € 3.636,36

Babboe Pro Bike-E cargo...

De Babboe Pro Bike-E cargo bakfiets is voorzien van trapondersteuning brengt je eenvoudig en efficiënt naar iedere uithoek van de stad. Een solide slot en waterdichte composiet bak voorzien van ronde vormen zorgen dat jij je goederen veilig kunt vervoeren door de stad.
Prijs € 3.884,29

Babboe Pro trike...

Zoek je een duurzame manier om goederen te vervoeren? Dan is de Babboe Pro Trike-E de perfecte optie voor jou. Met zijn stevige houten bak, die door zijn rechte vorm ideaal is voor pakketvervoer, biedt deze vrachtfiets zowel functionaliteit als milieuvriendelijkheid. De Babboe Pro Trike-E is verkrijgbaar met een houtkleurige bak van 265 liter, inclusief een handig slot voor gebruiksgemak.
Prijs € 2.479,33

Babboe Pro trike...

Zoek je een duurzame manier om goederen te vervoeren? Dan is de Babboe Pro Trike-E de perfecte optie voor jou. Met zijn stevige houten bak, die door zijn rechte vorm ideaal is voor pakketvervoer, biedt deze vrachtfiets zowel functionaliteit als milieuvriendelijkheid. De Babboe Pro Trike-E is verkrijgbaar met een houtkleurige bak van 300 liter, inclusief een handig slot voor gebruiksgemak.
Prijs € 2.479,33

Babboe Pro trike XL cargo...

De Babboe Pro Trike XL is speciaal ontworpen voor bezorging in de stad met veel stops op je route. Met de stabiele driewieler kun je eenvoudig op en afstappen bij het bezorgen van een pakketje.
Prijs € 5.619,83

Babboe Pro Bike Midmotor...

De Babboe Pro Bike cargo bakfiets met midmotor is voorzien van geavanceerde trapondersteuning dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met krachtsensor, en beschikt over een onderhoudsvrije en traploze versnelling. Hierdoor kun je gemakkelijk en efficiënt door alle delen van de stad manoeuvreren. De solide slotvoorziening en de waterdichte composiet bak met elegante rondingen garanderen een veilig transport van je lading in stedelijke omgevingen.
Prijs € 4.710,74