• Nieuw

Kennisgeving Betreffende Babboe Bakfietsen

€ 0,00
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Geachte klanten,

We willen u op de hoogte stellen van recent nieuws met betrekking tot Babboe, de Nederlandse fabrikant van bakfietsen, dat van invloed kan zijn op sommige van onze producten. Onlangs is er een artikel gepubliceerd door HLN waarin wordt gemeld dat er een strafrechtelijk onderzoek gaande is naar Babboe. Het onderzoek suggereert dat de fabrikant opzettelijk kapotte frames heeft verdoezeld.

Dit nieuws is verontrustend en we begrijpen dat u zich mogelijk zorgen maakt, vooral als u een Babboe bakfiets bezit. Als leverancier van deze producten willen we transparant zijn over deze kwestie en u verzekeren dat we de zaak serieus nemen.

Momenteel wachten we op verdere ontwikkelingen met betrekking tot het onderzoek. In de tussentijd raden we aan extra voorzichtigheid te betrachten bij het gebruik van uw Babboe bakfiets en indien nodig een inspectie te laten uitvoeren door een gekwalificeerde professional.

In ons land zijn vier modellen van Babboe teruggeroepen. Het gaat om de Babboe City, City E, Mini en Mini-E. Mensen die eigenaar zijn van één van die modellen moeten hun fiets (met hun framenummer) registreren via www.controleerjeframe.be waarna Babboe hen persoonlijk zal contacteren in verband met de volgende stappen”, aldus Meurisse.

Ook wie een ander model van Babboe-bakfiets heeft, kan zich op die website registreren.

We verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken die dit nieuws met zich meebrengt. De veiligheid en tevredenheid van onze klanten staan voorop, en we zullen alle nodige stappen ondernemen om u op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen en eventuele maatregelen die worden genomen.

Indien u vragen of bezorgdheden heeft met betrekking tot uw Babboe bakfiets, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en zullen ons best doen om u van dienst te zijn.






Specifieke referenties