• Nieuw

Kidscab Smart Fietshelm Met Richtingaanwijzers

€ 74,37
De Kidscab Smart Fietshelm biedt optimale veiligheid, comfort en stijl voor fietsers. Met hoogwaardige materialen, LED-verlichting, ventilatie en een aanpasbaar bevestigingssysteem is hij ideaal voor buitenactiviteiten.
Kleur
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Maak kennis met de Kidscab Smart Fietshelm - de ultieme combinatie van veiligheid, comfort en stijl voor fietsers. Vervaardigd uit hoogwaardige PC-behuizing en EPS-schuim met hoge dichtheid, is deze helm ontworpen om impact effectief te absorberen tijdens botsingen, met als resultaat optimale bescherming voor het hoofd.

Ontworpen met aerodynamica in gedachten, beschikt de Kidscab Smart Fietshelm over meerdere ventilatieopeningen, waardoor de lucht vrij kan circuleren tijdens het fietsen, wat zorgt voor een ademend gevoel en het voorkomen van ongemak. Uitgerust met LED-verlichting aan de voor- en achterkant voor verbeterde zichtbaarheid, waarschuwingssignalen en richtingaanwijzers, allemaal handig bediend via een afstandsbediening, staat deze helm garant voor jouw veiligheid op de weg.

Het aanpasbare bevestigingssysteem zorgt voor een comfortabele en nauwsluitende pasvorm, terwijl de afneembare zonneklep beschermt tegen zonlicht en schittering, wat zorgt voor een helder zicht onder verschillende omstandigheden. Lichtgewicht en duurzaam, deze helm is ideaal voor buitenactiviteiten.

Specificaties:
- Kleuren: Zwart/Wit/Rood
- Materiaal: PC + EPS
- Batterij: Ingebouwde 3.7V, 500mAh lithiumbatterij
- Afmetingen: 299*219*161mm
- Gewicht van het artikel: 382g
- Pakketafmetingen: 275*240*165mm
- Gewicht van het pakket: 625g

Inhoud van de verpakking:
- 1 * Helm
- 1 * Afstandsbediening
- 1 * USB-kabel
KISHE

Specifieke referenties