• Nieuw

Promovec batterij Carrier 6/2-XL 36V 13.2Ah

€ 553,71
Promovec batterij Carrier 6/2-XL 36V 13.2Ah
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Productomschrijving

Let op! Er is een onderscheid tussen de gewone Carrier 6/2 batterij en de Carrier 6/2-XL batterij en deze twee typen batterijen zijn niet voor elkaar inwisselbaar. Het is hierbij dus belangrijk dat u uw defecte batterij vervangt met het juiste type batterij voor uw elektrische fiets. Ook is er een gelimiteerde uitgave van 48V Carrier 6/2XL batterijen. Deze 48V 6/2-XL batterijen kunt u alleen vervangen met een identieke 48V-variant en niet met een 36V variant.

Promovec Carrier 6/2-XL e-bike batterij

Ontdek de kracht en duurzaamheid van de Promovec Carrier 6/2-Xl fietsbatterij, een fietsbatterij die topprestaties levert en uw fietstochten goed kan ondersteunen. Of u nu een recreatieve fietser of juist een dagelijkse pendelaar bent, deze batterij biedt u een degelijke en betrouwbare kwaliteit zodat u zorgeloos kunt fietsen. De Promovec Carrier 6/2-XL e-bike batterij is een product vervaardigd door het Deense bedrijf Promovec. Dit toonaangevende Deense bedrijf heeft jarenlange ervaring in de productie van diverse onderdelen voor elektrische fietsen, waaronder e-bike displays, motoren, accu's, frames en sensoren. Door hun expertise zijn ze uitgegroeid tot gespecialiseerde producenten van fietsbatterijen, met als resultaat de Promovec Carrier 6/2-XL accu. Deze batterij is speciaal ontworpen voor elektrische fietsen en wordt gemonteerd op de bagagedrager. De Carrier 6/2-XL batterij biedt een vermogen van 36V en 13.2Ah en beschikt over een UART 3-pins uitgangspoort.

 

Promovec Carrier 6/2-XL Fietsbatterij Kenmerken 

De Promovec Carrier 6/2-XL e-bike batterij heeft een strakke matte zwarte afwerking en een eigentijds ontwerp. Daarnaast is de batterij voorzien van een geïntegreerd achterlicht. Dit achterlicht wordt gevoed door uw fietsbatterij. U hoeft dit achterlicht zelf dus niet los op te laden. Met een gewicht van ongeveer 4 kilogram en afmetingen van 41.59 centimeter lengte, 11.3 centimeter breedte en 6.2 centimeter hoogte, is deze batterij vrij compact en praktisch in gebruik. Bovendien voldoet de e-bike batterij aan de volgende certificaten:

  • CE
  • EN 15194
  • ROHS
  • REACH
  • UN 38.3
  • MSDS

Wat de Promovec Carrier 6/2-XL batterij onder andere kenmerkt, zijn de geavanceerde functies. Deze e-bike batterij is uitgerust met een SMART Batterij Management Systeem (BMS), dat ervoor zorgt dat de individuele batterijcellen efficiënt samenwerken en binnen veilige grenzen blijven functioneren, met inachtneming van temperatuurbeperkingen. Bovendien heeft de batterij een IP65-classificatie, wat betekent dat deze stofdicht is en bestand is tegen waterstralen, zolang deze niet te krachtig zijn. Desalniettemin wordt aanbevolen om de batterij zo min mogelijk bloot te stellen aan water, omdat waterschade meestal niet onder de garantie valt.

50774-BL-C-36V

Specifieke referenties