Filteren op

Babboe onderdelen

Zoek je onderdelen voor je Babboe bakfiets? Met deze bakfiets onderdelen is het repareren van een Babboe mogelijk. Kijk hier voor een bakfiets onderdeel voor jouw Babboe?

Babboe onderdelen

Er zijn 109 producten.

Item 1-109 van 109 in totaal item(s)

Actieve filters

Babboe accu R50 500 Wh

GWA accu R50 500 Wh
Is je accu aan vervanging toe of wil je graag een tweede accu? Kijk dan goed op de sticker welke accu je nodig hebt. Staat hier R45, dan is dit de accu voor jou. Geschikt voor de modeljaren sept 2016 t/m heden
Prijs € 727,26

Babboe accu R37 375 Wh

Is je accu aan vervanging toe of wil je graag een tweede accu? Kijk dan goed op de sticker welke accu je nodig hebt. Staat hier R37, dan is dit de accu voor jou. Geschikt voor de modeljaren sept 2016 t/m heden.

Prijs € 561,98

Babboe Trapsensor GWA R37

Wil je een nieuwe trapsensor aanschaffen? En heb je een R37 of R45 accu? Dan is dit het onderdeel dat je zoekt. Geschikt voor de modeljaren sept 2016 t/m heden.
Prijs € 37,19

Babboe GWA acculader +...

Is je acculader aan vervanging toe? De juiste acculader is afhankelijk van het type accu op jouw bakfiets. Kijk op de sticker van de accu welke lader je nodig hebt. Staat hier R37, dan is dit de lader voor jou.
Prijs € 107,43

Babboe display R37 GWA 800 mm

wil je een nieuwe display aanschaffen? En heb je een R37 accu? Dan is dit het onderdeel dat je zoekt. Alleen geschikt voor modellen met verlichting op battterijen. Geschikt voor de modeljaren jan 2014 t/m sept 2016.
Prijs € 123,96

Babboe controller box GWA...

Is de controllerbox van jouw bakfiets aan vervanging toe? Bestel dan hier een nieuwe. Aan de onderzijde van de accu kan je zien welk type accu je hebt. Als je een R37 accu hebt, dan heb je deze R37 controllerbox nodig.
Prijs € 206,60

Babboe QWIC controllerbox...

De controllerbox is de aansturende computer van de bakfiets en bevindt zich onder de bagagedrager, hier doe je dus de accu in. Aan de onderzijde van de accu kan je zien welk type accu je hebt. Als je een QWIC accu hebt, dan heb je deze controllerbox nodig.
Prijs € 123,96

Babboe QWIC trapsensor

Wil je een nieuwe trapsensor aanschaffen? En heb je een QWIC accu? Dan is dit het onderdeel dat je zoekt. Geschikt voor alle modeljaren feb 2016 t/m juli 2019.
Prijs € 41,31

Babboe Dog tentstokken

De tentstokken worden gebruikt voor de regentent. Zijn je tentstokken aan vervanging toe of heb je tentstokken nodig voor het zonnedak? Dan is dit het product dat je zoekt. Niet geschikt voor het Dog zonnedakje.
Prijs € 41,31

Babboe GWA display G600

Heb je een E-model met achterwielmotor en is je display aan vervanging toe? Dan is dit het onderdeel wat je zoekt. Dit display wordt in het midden van het stuur gemonteerd, de bijbehorende stuurbediening aan de linkerzijde op het stuur.
Prijs € 123,96

Babboe GWA achterwiel met...

Het type achterwiel kan je achterhalen door te kijken naar de kleur van de naaf. Het achterwiel voor de R37 is voorzien van een zwarte naaf. De naaf is de motor in het midden van het wiel. Geschikt voor de modeljaren sept 2016 tot heden.
Prijs € 413,21

Babboe GWA achterwiel met...

Het type achterwiel kan je achterhalen door te kijken naar de kleur van de naaf. Het achterwiel voor de A36 is voorzien van een zilveren naaf. Deze achterwiel GWA voor A36 - 7V met wielmaat 26 inch is geschikt voor City of Curve.
Prijs € 347,10

Babboe Standaardveer

Is een van de veren van jouw fietsstandaard aan vervanging toe? Dan is dit het onderdeel voor jou. Wordt los per 1 stuk geleverd
Prijs € 8,26

Babboe MAX controllerbox...

Is de controllerbox van jouw Babboe Max-E aan vervanging toe? Bestel dan hier een nieuwe. Aan de onderzijde van de accu kan je zien welk type accu je hebt. Als je een Max-E hebt, dan heb je deze R45 controllerbox nodig.
Prijs € 198,34

Babboe Curve Voorspatbord...

We bieden je graag de juiste onderdelen aan. Is jouw Babboe bakfiets toe aan een nieuw spatbord? Bestel dan hier een nieuwe! De spatborden worden exclusief beugel verzonden. De spatbordbeugel is wel los te bestellen.
Prijs € 20,65

Babboe Achterspatbord...

We bieden je graag de juiste onderdelen aan. Is jouw Babboe toe aan een nieuw spatbord? Bestel dan hier een nieuwe! De spatborden worden exclusief beugel verzonden. De spatbordbeugel is wel los te bestellen.
Prijs € 24,79

Babboe Trapsensor GWA...

Is de trapsensor aan vervanging toe? Bestel dan hier een nieuwe trapsensor. Controleer goed welke trapsensor geschikt is voor jouw bakfiets, kijk hiervoor op de sticker op de achterkant van de accu. Staat hier A36, dat is dit de goede trapsensor voor jou.
Prijs € 37,19

Babboe GWA verlengkabel...

Verleng de kabel die de controllerbox verbindt met de stuurbediening van het nieuwe GWA G600 display. Deze verlengkabel is speciaal ontworpen voor gebruik met de bakfietsvarianten Big-E en Curve-E.
Prijs € 24,79

Babboe Enviolo 330...

Babboe Enviolo 330 achterwiel 26 inch Rollerbrake. Geschikt voor City Mountain, Curve Mountain, Mini Mountain, Carve Mountain, Slim Mountain Go Mountain, Flow Mountain
Prijs € 495,86