Filteren op

Winther bakfiets

Winther bakfietsen
Zoekt U een Winther bakfiets? Als pionier maakt winther sinds lange tijd bakfietsen in Denemarken. Winther heeft meerdere modellen voor kinderen en bagage. De bakfietsen voor kinderen zijn Winther Kangaroo lite 4, Winther Kangaroo luxe 4 en de Winther Cargoo 4.
Voor bagage zijn de modellen Winther Cargoo en Winther Wallaroo geschikt. Ongetwijfeld de meest luxueuze bakfietsen.

Winther bakfiets

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Winther Kangaroo Lite...

Kangaroo Lite is de nieuwe, chique bakfiets van Winther. Het gebruiksvriendelijke ontwerp biedt alles wat u nodig heeft, zodat het al snel een belangrijk onderdeel wordt van het dagelijkse leven van uw gezin. De kinderen vinden het leuk om op een veilige en comfortabele manier rond te worden vervoerd.
Prijs € 4.380,16

Winther Cargoo elektrische...

Met een Winther Cargoo kunnen kinderen, goederen of andere vracht snel en gemakkelijk worden vervoerd. Het is Winther's meest flexibele model en kan tot 100 kg dragen.
Prijs € 4.256,19

Winther Kangaroo Luxe...

Unieke voordelen maken Winther Kangaroo Luxe de ultieme bakfiets voor jou en je gezin. Stoelen die in ruststand kunnen worden gezet, torsievering op de voorwielen en gedetailleerde aandacht voor veiligheid en comfort zorgden ervoor dat hij de prijs won als beste bakfiets in de test.
Prijs € 5.454,54