Filteren op

Addbike

Addbike modulair bakfiets
De AddBike is een dubbel kantelende wielconstructie die het voorwiel van bijna elke fiets fiets vervangt en het op een snelle omvormt tot een bakfiets. Bovendien is het mogelijk om specifieke moduless aan te brengen die zijn aangepast aan verschillende vervoersbehoeften. Hiermee kunt u uw fiets gebruiken als Addbike bakfiets voor kinderen, als Addbike cargo bakfiets of als Addbike trolley fiets.

Addbike

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Addbike+ plus

De Addbike+ plus is het vernieuwd model met een kantelfunctie. Met de Addbike+ verander je een gewone fiets naar een bakfiets of driewieler met twee wielen vooraan.
Prijs € 826,44

Addbike U-Cargo Family...

Kies voor de elektrische longtail of bakfiets, speciaal ontworpen om te voldoen aan jouw dagelijkse mobiliteitsbehoeften. Breng je kinderen naar school, ga naar je werk en doe boodschappen zonder last te hebben van files!
Prijs € 4.008,26

Addbike U-Cargo Lite...

Kies voor de elektrische longtail of bakfiets, speciaal ontworpen om te voldoen aan jouw dagelijkse mobiliteitsbehoeften. De Addbike U-cargo lite is de basis versie.
Prijs € 2.892,55

Addbike U-Cargo Junior...

Kies voor de elektrische longtail of bakfiets, speciaal ontworpen om te voldoen aan jouw dagelijkse mobiliteitsbehoeften. De Addbike U-cargo Junior is voorzien van protectieframe, kussens en anti-lek banden.
Prijs € 3.305,78