Bakfiets Ananda D10 display

€ 123,96
Het display van de Ananda D10 bakfiets is compatibel met bakfietsen van Vogue, Popal, Cangoo en andere merken die zijn uitgerust met een vergelijkbaar display.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Het Ananda D10 display is geschikt als reserveonderdeel voorbakfiets of voor het upgraden van andere fietsen met Ananda-systemen. Het LC-fietsdisplay heeft een instelbare achtergrondverlichting en is handig te bedienen met in totaal 5 knoppen op de afstandsbediening. Deze kan bij de handgreep worden gemonteerd, zodat u uw hand niet van het stuur hoeft te halen om de elektrische aandrijving te bedienen.

Het e-bike display heeft vijf ondersteuningsniveaus en de maximale snelheid kan individueel worden ingesteld, d.w.z. H. De snelheid waarmee de motorondersteuning stopt, kan individueel worden geselecteerd. Zo kun je bijvoorbeeld efficiënter rijden op de accu. Op het display zelf krijg je veel nuttige informatie zoals dagelijkse kilometers, totaal aantal kilometers, huidige en gemiddelde snelheid, maar ook de tourtijd en het batterijniveau. Ook kunt u met de Ananda D10 de fietsverlichting aan- of uitschakelen en gebruik maken van de duwhulp. De eenheden kilometer of mijl per uur kunnen worden geselecteerd.


72051674921120407670052

Specifieke referenties