• Alleen online

Scandinavian side bike Fiber hond zijspan - Rood

€ 1.570,24
Scandinavian side bike Fiber zijspan hondenfietskar wordt aan de zijkant van uw fiets bevestigd. Met het achterdeurtje kan de hond gemakkelijk instappen.
Kleur
Aantal
Levertijd 4 weken

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De Scandinavische Side Bike introduceert een vernieuwend concept voor fietskarren, met name de zijspanfietskar ontworpen voor het vervoeren van uw hond. Deze wordt aan de rechterkant van uw fiets bevestigd, wat een gevoel van veiligheid biedt in vergelijking met de traditionele achterbevestiging.

Vervaardigd uit glasvezel, is de zijspanfietskar opmerkelijk licht van gewicht en tegelijkertijd buitengewoon sterk. De bevestiging aan uw fiets gebeurt met behulp van een montagebeugel met een zwenklager, waardoor de zijspanfietskar en de fiets perfect samenwerken. Hierdoor ervaart u het rijden als op een normale fiets, zij het met een extra zijwiel. Het lichte gewicht van de zijspan zorgt voor een plezierige fietsrit, onderscheidend van andere fietskarren. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk om langere afstanden te fietsen en biedt de gelegenheid om samen met uw kinderen te trainen.

Een van de vele voordelen van de zijspan is dat het dienst kan doen als een slee voor langlaufen. De zijspanfietskar heeft al een voorgevormde bodem, waardoor u alleen trekbuizen en een harnas nodig heeft voor avontuurlijke berguitstapjes met de kinderen.

Speciaal ontworpen voor honden met een achterdeurtje, wordt de zijspan standaard geleverd met een lege binnenkant, waarbij u de optie heeft om een kussentje toe te voegen. In sommige gevallen kan een regenscherm handig zijn om uw viervoeter droog te houden. Als u van plan bent om te skiën of langlaufen, overweeg dan ook de ski-set.

Met een focus op lichtheid, wat de fietservaring ten goede komt, is deze zijspanfietskar ongetwijfeld de lichtste op de markt vandaag. Om tegemoet te komen aan de individuele uitrusting van elke fiets, kan de breedte tussen de wielen worden aangepast, waardoor de afstand tussen de fiets en de zijspan kan variëren. De op de tekeningen aangegeven breedte van 75 cm is slechts een gemiddelde meting.


Materialen:

    Hub glasvezel
    Frame staal
    Bevestigingsbeugels Koolstof
    Windscherm Polycarbonaat


Specificaties:

    Breedte tussen wielen 75 cm
    Totale lengte van zijwagon 120 cm
    Maximale belasting 45 kg
    Wiel maat 20 "
    Gewicht van sidecar incl. Frame ca. 11,9 kg (glasvezel)



SSBFGDOGRD23

Datasheet

Fietsset
Ja
Buggyset
Neen
Joggerset
Neen
Vering
Neen
Aantal zitplaatsen
Option
Frame
Staal
Zonnescherm
Neen
Laadgewicht
45 kg
Gewicht
10 kg

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in