KidsCab AxBike fietskar buggy jogger

€ 338,83
Deze KidsCab Axbike fietskar is inclusief buggywiel, joggerset en fietskarfunctie. Een veelzijdige en comfortabele aluminium trailer met verstelbare schokdemper, geschikt voor 1 tot 2 kinderen. 
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Een aluminium fietskar voor kinderen met verstelbare vering, geschikt voor 1 tot 2 kinderen, biedt veelzijdigheid en comfort. Deze kinderfietskar vervult drie functies:

  1. Kindertransport op de fiets wordt moeiteloos gerealiseerd door de trailer met het sleutelslot aan de achteras van de fiets te bevestigen.

  2. Voor joggen of wandelen op zachtere ondergronden kan de joggerset aan de voorzijde van de trailer worden gemonteerd.

  3. Gebruik de fietskar als een eenvoudige kinderwagen tijdens wandelingen, waarbij de twee kleine zwenkwielen aan beide zijden worden bevestigd.

Met een ingebouwde en verstelbare schokdemper met drie standen (zacht, medium, hard) wordt maximaal comfort voor de passagiers gegarandeerd. De bevestiging aan de fiets is voorzien van een sleutelslot om te voorkomen dat de trailer wordt verwijderd tijdens stops.

Het inklapsysteem "1-staps vouwen" maakt snelle en eenvoudige op- en uitklapbare handelingen mogelijk. De trailer is uitgerust met een klamboe en bescherming tegen regen en wind, waardoor je optimaal kunt genieten van wandelingen met je kinderen. Met een achteropslag en meerdere vakken biedt het ook handige opbergruimte voor accessoires zoals smartphone en sleutels. Het gewicht van de trailer is 18 kg.



9000006

Datasheet

Fietsset
Ja
Buggyset
Ja
Joggerset
ja
Vering
Ja
Frame
Aluminium
UV beschermende ramen
Neen
Zonnescherm
Neen
Parkeerrem
Ja
Verstelbare duwbeugel
Ja
Handrem
Ja
Bodem
Doek
Laadgewicht
45 kg
Opvouwbaar
Ja
Gewicht
18 kg

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in