• In prijs verlaagd

KidsCab Royal Deluxe 2 Elektrische Bakfiets

€ 4.958,67
€ 3.958,67 € 1.000,00 korting
Ontdek het vlaggenschip van de KidsCab-serie - de KidsCab Royal Deluxe 2 Elektrische Bakfiets. Met geavanceerde vering, kabelsturing, hydraulische remmen, Enviolo versnellingssysteem, riemaandrijving en krachtige Bafang middenmotor, biedt deze bakfiets het allerbeste op het gebied van comfort, wendbaarheid en prestaties.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Maak kennis met de KidsCab Royal Deluxe 2 Elektrische Bakfiets - de ultieme keuze voor actieve gezinnen! En nu, voor een beperkte tijd, profiteer van onze spannende Back2School-promotie en geniet van een fantastische korting van €1000 op deze uitzonderlijke bakfietsen.

Wat de KidsCab Royal Deluxe 2 onderscheidt van de rest is zijn opmerkelijke veringssysteem en kabelsturing. Ontworpen met het comfort van uw gezin in gedachten, beschikt deze elektrische bakfiets over een hoogwaardige vering die zorgt voor een soepele en plezierige rit, zelfs op hobbelig terrein. 

Maar dat is niet alles! Dankzij het unieke kabelstuursysteem biedt de KidsCab Royal Deluxe 2 ongeëvenaarde wendbaarheid. Met een uitzonderlijk korte draaicirkel kan deze bakfiets moeiteloos scherpe bochten maken, zelfs in krappe ruimtes. Navigeer door drukke straten en manoeuvreer gemakkelijk door smalle steegjes - deze bakfiets brengt u overal waar u maar wilt, en dat met het grootste gemak.

Veiligheid staat voorop, daarom is de KidsCab Royal Deluxe 2 uitgerust met hydraulische remmen. Regen of zonneschijn, deze hoogwaardige remmen leveren betrouwbare remkracht, waardoor u snel en vol vertrouwen kunt remmen, ongeacht de weersomstandigheden.
Geniet van een ongeëvenaarde flexibiliteit met de state-of-the-art Enviolo traploze naafversnelling van de KidsCab Royal Deluxe 2. Met dit innovatieve versnellingssysteem hebben fietsers de vrijheid om moeiteloos tussen versnellingen te schakelen, afhankelijk van hun voorkeursrijstijl en terrein.

Onderhoud wordt een fluitje van een cent met het riemaandrijvingssysteem van de KidsCab Royal Deluxe 2. Zeg vaarwel tegen traditionele kettingen die regelmatig onderhoud en smering vereisen. Het duurzame en onderhoudsvriendelijke riemaandrijvingssysteem zorgt voor een fluisterstille rit en vermindert de noodzaak van frequente onderhoudsbeurten.

Aangedreven door een krachtige Bafang middenmotor met een indrukwekkend koppel van 80 Nm, overwint de KidsCab Royal Deluxe elke heuvel.

Een handige functie is de nachtsensor, die ervoor zorgt dat de verlichting automatisch aan- en uitgaat. De verlichting is aangesloten op de accu.

Met de Walkassist-functie krijg je hulp bij het wandelen naast de bakfiets, bijvoorbeeld bij het omhoog duwen van de fiets uit een ondergrondse garage of op een helling.

Met de 600Wh-accu kun je ongeveer 70 km ondersteund fietsen
KDSCROY22023

Datasheet

Aantal zitplaatsen
3
Frame
Aluminium
Laadgewicht
80 kg
Remmen voor
Schijfremmen
Remmen achter
Schijfremmen
Slot
Ja
Gewicht
50 kg
Regentent
Optie
Actieradius
70 km

Specifieke referenties