KidsCab Royal Deluxe bakfiets deurtje

€ 107,43

Het deurtje voor de KidsCab Royal Deluxe bakfiets is een optionele toevoeging, waardoor deze veelzijdig kan worden gebruikt, zowel als hondenbakfiets als om kinderen gemakkelijk in te laten stappen.

 
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Beschrijving:
De KidsCab Royal Deluxe Bakfiets met Deurtje is dé ultieme oplossing voor ouders en dierenliefhebbers die op zoek zijn naar veelzijdigheid, comfort en stijl in één. Deze bakfiets is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt de mogelijkheid om zowel uw kinderen als uw geliefde viervoeters veilig en gemakkelijk te vervoeren.


Kenmerken:

Optioneel Deurtje:
Het opvouwbare deurtje is een handige optie waarmee u moeiteloos kunt schakelen tussen het vervoeren van uw kinderen en uw huisdieren. Gebruik het deurtje om uw hond veilig en comfortabel te vervoeren of om uw kinderen gemakkelijk in te laten stappen en uit te stappen.


Veiligheid Voorop:
De KidsCab Royal Deluxe is voorzien van hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen, zoals een stevige driepuntsgordel voor de zitplaatsen van uw kinderen en een anti-slip vloer voor uw huisdier. Uw gemoedsrust staat bij ons voorop.


Comfortabel en Ruim:
Met voldoende ruimte voor meerdere kinderen of huisdieren biedt deze bakfiets een comfortabele en ruime ervaring. Uw kinderen zullen genieten van de rit, en uw huisdieren zullen zich op hun gemak voelen.


Duurzaamheid en Stijl:
Gebouwd met hoogwaardige materialen, biedt de KidsCab Royal Deluxe niet alleen duurzaamheid, maar ook een eigentijds en aantrekkelijk ontwerp dat past bij uw levensstijl.


Aanpasbaar:
Personaliseer uw KidsCab Royal Deluxe met accessoires en opties die bij uw behoeften passen. Van regenbescherming tot extra opbergruimte, deze bakfiets past zich aan uw levensstijl aan.


De KidsCab Royal Deluxe Bakfiets met Deurtje is de perfecte aanvulling op uw actieve gezinsleven en biedt een veilige en comfortabele manier om zowel uw kinderen als huisdieren te vervoeren. Kies voor veelzijdigheid, kies voor comfort, kies voor stijl - kies voor de KidsCab Royal Deluxe Bakfiets met Deurtje.
KIDSCROYPORT23

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

KidsCab Royal Deluxe 3...
  • In prijs verlaagd

KidsCab Royal Deluxe 3...

De KidsCab Royal Deluxe elektrische bakfiets is het vlaggenschip van de nieuwe Kidscab-serie. Met zijn krachtige motor en riemaandrijving is deze bakfiets een ware uitblinker.
Normale prijs € 4.958,67 Prijs € 3.958,67