KidsCab Royal Deluxe bakfiets kussenset

€ 66,11
KidsCab Royal Deluxe bakfiets kussenset kunnen je kinderen genieten van een soepele en comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De KidsCab Royal Deluxe biedt een onmisbaar accessoire voor je bakfiets. Deze kussenset verzekert dat je kinderen van een comfortabele rit genieten, zelfs op hobbelige wegen. De kussens zijn zorgvuldig ontworpen om perfect te passen bij de KidsCab Royal Deluxe.

Voordelen:

  1. Weerbestendigheid van de kussens.
  2. Hoge kleurvastheid van de kussens.
  3. Comfortabele rijervaring.
  4. Bescherming van lading.

Vervaardigd uit duurzaam geweven nylon van Rivertex, bieden de kussens niet alleen waterafstotende eigenschappen, maar zijn ze ook bestand tegen dagelijks gebruik. Ze zijn bovendien voorzien van een PVC-coating, wat ervoor zorgt dat je lading of object onder het doek droog en beschermd blijft, zelfs tijdens hevige regenval of andere natte omstandigheden.

Hoogwaardig materiaal:

  1. De hoogwaardige materialen garanderen duurzaamheid voor dagelijks gebruik.
  2. Het waterdichte nylon beschermt effectief tegen regen en vocht, waardoor je bezittingen zelfs bij slecht weer droog blijven.
  3. Het sterke nylon kan grote lasten aan, waardoor het geschikt is voor zware voorwerpen of het creëren van stevige structuren.

Bovendien heeft nylon de eigenschap snel te drogen, zelfs na blootstelling aan vocht of regen. Kortom, met de KidsCab Royal Deluxe kussenset ben je verzekerd van comfort, bescherming en duurzaamheid, wat je rijervaring met je bakfiets nog aangenamer maakt.

KIDSCROY3ZITT23

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

KidsCab Royal Deluxe 3...
  • In prijs verlaagd

KidsCab Royal Deluxe 3...

De KidsCab Royal Deluxe elektrische bakfiets is het vlaggenschip van de nieuwe Kidscab-serie. Met zijn krachtige motor en riemaandrijving is deze bakfiets een ware uitblinker.
Normale prijs € 4.958,67 Prijs € 3.958,67