KidsCab Royal Deluxe regentent met tentstokken

€ 247,93
De KidsCab Royal Deluxe regentent met bijbehorende tentbeugels biedt doeltreffende bescherming voor je bakfiets gedurende koude en regenachtige dagen.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De KidsCab Royal Deluxe bakfietsregentent is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de KidsCab Royal Deluxe bakfiets (alleen compatibel met dit specifieke model). Deze regentent wordt geleverd inclusief tentstokken.

Aan beide zijden van de hoes zijn twee ritsen aangebracht, waardoor de zijruiten kunnen worden opgerold bij mooi weer of tijdens het laden van de laadruimte. De achterzijde van de hoes is voorzien van vliegengaas voor extra ventilatie, verhoogde interactie met de kinderen en verbeterde luchtcirculatie. De regentent kan ook aan de voorzijde worden opgerold, wat handig is om spullen via het deurtje in te laden of om de kinderen gemakkelijk in en uit te laten stappen.

Materialen:
De hoes is gefabriceerd van Rivertex®, een geweven nylonstof met een speciale PVC-coating. Dit materiaal is buigzaam, robuust en uiteraard volledig waterdicht. De hoes is uitgerust met hoogwaardige waterbestendige ritsen van 10 mm dikte.

Voordelen van de Royal Deluxe regentent:

Extra bescherming voor zowel je bezittingen als je fiets; Kan de levensduur van je fiets verlengen; Kan bijdragen aan meer veiligheid tijdens het fietsen.

Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige constructie is de Royal Deluxe regentent de ideale keuze voor wie op zoek is naar bescherming tegen regen, sneeuw en andere extreme weersomstandigheden.

KIDSCROY3TENT23

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

KidsCab Royal Deluxe 3...
  • In prijs verlaagd

KidsCab Royal Deluxe 3...

De KidsCab Royal Deluxe elektrische bakfiets is het vlaggenschip van de nieuwe Kidscab-serie. Met zijn krachtige motor en riemaandrijving is deze bakfiets een ware uitblinker.
Normale prijs € 4.958,67 Prijs € 3.958,67