Shimano GPS Tracker voor elektrische fiets

€ 165,28
Shimano GPS Tracker voor elektrische bakfietsen en fietsen.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

GPS-tracker Shimano voor technologiegebruikers

De Shimano Fiets GPS Tracker is vooral geschikt voor montage in e-bikes met Shimano Steps aandrijving. Bij de ontwikkeling van de Shimano GPS Tracker hebben we rekening gehouden met de speciale eisen en veiligheidseisen van Shimano Steps e-bikes. Dit garandeert een nouwkeurige  en veilige werking van de GPS-tracker.


In verpakking:

  • Shimano gps-tracker met een geïntegreerde simkaart
  • Shimano aansluitkabel
  • Extra batterij met een capaciteit van 1.000 mAh
  • Dubbelzijdige montagelijm voor veilige montage van de GPS-tracker
  • Bijpassende kabelbinders om de aansluitkabel te bevestigen
  • Gratis smartphone-app
  • GPS-data flatrate gratis in het eerste jaar


De gegevensoverdracht voor de GPS-tracker is gratis in het eerste jaar – in alle landen van de Europese Unie.

De GPS-tracker is met de geïntegreerde simkaart geïntegreerd in het EU-brede datanetwerk. Dit betekent dat u de locatiecoördinaten van uw rupsvoertuig altijd en overal in de EU * kunt zien. Bij diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het gps-systeem geactiveerd en stuurt u direct een alarm op uw smartphone . Het maakt niet uit in welk EU-land u zich momenteel bevindt.

De GPS-gegevens worden verzonden via GPRS en GSM. Voor het eerste jaar zijn er geen kosten voor gegevensoverdracht. Nadat het eerste gratis jaar is verstreken, bedragen de kosten voor datatransfer slechts € 3,95 per maand. Er is geen bindend contract .

Bovendien kan het datagebruik ook maandelijks comfortabel worden geactiveerd met de gratis smartphone-app. Wil je de GPS Tracker Universal dus alleen in de zomermaanden gebruiken, dan doe je dat eenvoudig met een vingerbeweging.

Waarom GPS Tracker Universal gebruiken?
De GPS Tracker Universal is momenteel de beste GPS-diefstalbeveiliging voor alle mogelijke toepassingen en toepassingsgebieden. De GPS-tracker is onzichtbaar geïnstalleerd. Dankzij de minimale inbouwafmetingen past de GPS Tracker Universal in vrijwel elke opening.

De routes die je hebt afgelegd, inclusief de afstand, gemiddelde en maximale snelheid, worden dagelijks geregistreerd en opgeslagen in het routedagboek . De export vindt plaats als een gpx-bestand. U kunt uw gebruikersprofiel op zoveel apparaten gebruiken als u wilt. Op deze manier kunnen familie en vrienden ook zien waar u op dat moment naartoe reist of een diefstalalarm krijgen.

Installatie van de GPS-tracker
Normaal gesproken is de GPS tracker aangesloten op de accu of de stroomvoorziening van het voertuig om de stroomvoorziening te garanderen. Als de stroombron is uitgeschakeld, blijft de extra batterij van de GPS Tracker de nodige energie leveren voor monitoring.

De maximale looptijd is 14 uur voor actieve GPS-tracking en tot 3 weken voor stand-by gebruik. De extra accu wordt direct na het inschakelen weer opgeladen. Het duurt ongeveer 1,5 uur om van 0 tot 100% op te laden.

GPS-tracker webplatform
Op het gps-webplatform kunt u gps-tracking gemakkelijk bedienen en volgen met uw pc, laptop of notebook. U ontvangt in realtime alle informatie over de locatie en kunt de afgelegde routes zien.

BT03-SH02-0365-DE

Specifieke referenties