Addbike B-Back ombouwset naar driewielfiets

€ 785,12
Met deze B-Back van Addbike kan je namelijk je (elektrische) fiets ombouwen naar een driewieler.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Transformeer je standaard fiets eenvoudig tot een compacte en uiterst stabiele driewielfiets door het achterwiel te vervangen door de B-Back. Dit ombouwset maakt het mogelijk om dagelijks tot wel 35 kg/77 lbs te vervoeren. Bovendien kun je het aanpassen aan je specifieke behoeften door de toevoeging van de huisdier- of vrachtmodule. De B-Back is een waardevolle toevoeging voor je stadsritten!

Maak gebruik van de speciale modules die compatibel zijn met de B-Back om je huisdieren of boodschappen efficiënt te vervoeren en transformeer je fiets tot de meest praktische driewielfiets.

De B-Back, een ombouwkit voor driewielfietsen, past zich aan jouw dagelijkse behoeften aan.

Heb je behoefte aan extra stabiliteit op je fiets? Geniet van een stabiele driewielfiets in de stad door de B-Back direct op je eigen fiets te monteren. Met ons eenvoudige installatiesysteem verander je je fiets moeiteloos in een bakdriewieler! De twee 20" wielen zorgen voor aanzienlijke stabiliteit tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer. Dit driewielige accessoire biedt een kosteneffectieve, compacte, en praktische oplossing. Het is gemakkelijk dagelijks te gebruiken en op te bergen, zelfs tijdens het reizen!

Verken ons assortiment modules die compatibel zijn met de B-Back, speciaal ontworpen voor het vervoer van honden, katten of ladingen. De mogelijkheden zijn divers, waardoor iedereen een oplossing kan vinden voor zijn dagelijkse verplaatsingen! Transformeer je driewielfiets tot een extra stabiel, praktisch en voordelig vervoermiddel.

B-Back Specificaties:

  • Gewicht (alleen frame): 15 kg / 33 lbs
  • Afmetingen inclusief wielen (lxbxh): 68cm x 68cm x 50cm / 27" x 27" x 20"
  • Wielmaat: 20"
  • Kleur: zwart
  • Rem: mechanische schijfrem
  • Velgen: aluminium
  • Laadvermogen: maximaal 35 kg
  • Materialen: staal en aluminium



ADDOMTRI

Specifieke referenties