• In prijs verlaagd

Urban Arrow regenhuif plus 2020

€ 314,04
€ 274,04 € 40,00 korting
De nieuwe Urban Arrow regenhuif plus is transparanter, hoger, flexibeler en biedt extra bergzakken om uw fietsrit nog droger en aangenamer te maken voor uw kinderen
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Een toenemend aantal mensen kiest echter voor de Urban Arrow bakfiets als hun belangrijkste duurzame transportmiddel. Met die mensen die het hele jaar door op hun bakfiets in hun omgeving fietsen, wordt de noodzaak van een regenhoes om hun kostbare lading te beschermen bijna vanzelfsprekend. Rekening houdend met de marktvraag heeft Urban Arrow haar reeds succesvolle accessoire als volgt ontwikkeld:


Hoogte:

De voorkant van de unit biedt veel ruimte voor degenen die op de optionele extra bank vooraan rijden. Als uw kleintjes te jong zijn om alleen op de bank te zitten, geen probleem. De Urban Arrow huif PLUS biedt veel ruimte om in plaats daarvan een Maxi-Cosi-stoel vooraan te monteren. Op die manier kunt u zelfs uw jongste meenemen op al uw reizen.


Transparantie:

Na de opvallende hoogteverstelling is het tweede dat opvalt de transparantie van de nieuwe Urban Arrow Raincover PLUS. De zij- en voorruiten zijn aanzienlijk groter en het toegevoegde venster bovenop zorgt voor een veel beter zicht op wat er zich in de doos afspeelt, evenals op wat er op de weg voor je ligt.


Gemakkelijk toegankelijke deuren:

Beide zijden van de Raincover PLUS kunnen worden open geritst, opgerold en intuïtief worden vastgezet met een eenvoudig maar elegant systeem van elastische banden en haken. Op de niet zo zonnige en vaak winderige dagen maakt dit systeem het gemakkelijk om de deuren open te houden en uw te laden en lossen. Een reflecterende strip wikkelt zich aan beide zijden en de voorkant van de huif voor meer zichtbaarheid tijdens donkere dagen en nachten.


Geïntegreerde opslag:

We weten allemaal dat reizen met kinderen druk kan zijn. De Raincover PLUS heeft twee geïntegreerde zakken die naar de fietser gericht zijn. Hiermee kunt u de reisbenodigdheden voor uw gezin binnen handbereik bewaren en kunt u zich concentreren op het genieten van de rit.
653000900

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in