Urban Arrow GPS Tracker Bosch Gen 4

€ 165,28
Urban Arrow fiets gps tracker voor Bosch E-bikes. Deze fiets gps tracker is geschikt voor alle fietsen met een bosch motor van 4de generatie.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De BikeTrax fiets-gps-tracker voor Bosch is bijzonder geschikt voor montage in e-bikes met Bosch-aandrijving. Dit product is de winnaar van de Design & Innovation Award!

Bij de ontwikkeling van de GPS Tracker Bosch hebben we rekening gehouden met de speciale eisen en veiligheidseisen van Bosch e-bikes. Dit garandeert een foutloze en veilige werking van de GPS-tracker.

GPS Tracker Bosch Kenmerken: dit zit in de set

  •     een gps-tracker Bosch met geïntegreerde simkaart
  •     Bosch aansluitkabel - compatibel met alle Bosch-systemen
  •     een extra batterij met een capaciteit van 1.000 mAh
  •     dubbelzijdige montagelijm voor veilige bevestiging van een GPS-tracker
  •     geschikte kabelbinders voor het bevestigen van de aansluitkabel
  •     gratis smartphone-app

GPS-gegevens het eerste jaar vrijwel gratis

Ebike GPS-tracker voor Bosch

Datatransmissie voor de GPS Tracker Bosch is het eerste jaar gratis - in alle landen van de Europese Unie.

De GPS-tracker is met de geïntegreerde simkaart geïntegreerd in het EU-brede datanetwerk. Dit betekent dat u overal in de EU de locatiecoördinaten van uw e-bike kunt zien *.

Bij diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het GPS-systeem actief en stuurt direct een alarm naar je smartphone. Het maakt niet uit in welk EU-land u zich bevindt.

De overdracht van de GPS-gegevens gebeurt via GPRS en GSM. BikeTrax betaalt het eerste jaar de kosten voor datatransmissie. Nadat het eerste gratis jaar is verstreken, bedragen de kosten voor gegevensoverdracht een lage € 3,95 per maand.

Er is geen contract bindend!

Datagebruik kan ook gemakkelijk maandelijks worden geactiveerd met de gratis smartphone-app. Wil je de GPS Tracker Bosch alleen in de zomermaanden gebruiken, dan kan dat door simpelweg met je vinger te vegen.

Waarom GPS-tracker gebruiken?

De GPS Tracker Bosch van BikeTrax is momenteel de beste GPS-diefstalbeveiliging die beschikbaar is voor alle e-bike-bezitters. De GPS-tracker is onzichtbaar in de motorbehuizing gemonteerd. Dankzij de minimale inbouwafmetingen past de GPS Tracker Bosch in alle gangbare Bosch e-bike motormodellen.

Uw routes worden dagelijks vastgelegd en opgeslagen in het routedagboek, inclusief afstand, gemiddelde en maximale snelheid. De export vindt plaats als een gpx-bestand. U kunt uw gebruikersprofiel op een onbeperkt aantal apparaten gebruiken. Zo kunnen familie en vrienden ook zien waar je bent of een diefstalalarm krijgen.
Installatie van de GPS-tracker

Normaal gesproken wordt de GPS-tracker aangesloten op de accu van je e-bike om de stroomvoorziening te verzekeren. Als de accu van de e-bike wordt uitgeschakeld of verwijderd, blijft de extra batterij van de GPS Tracker de energie leveren die nodig is voor monitoring.

De maximale looptijd is 14 uur voor actieve GPS-tracking en tot 3 weken voor stand-by werking. De extra accu wordt direct opgeladen na het inschakelen van je e-bike. Het duurt ongeveer 1,5 uur om op te laden van 0 tot 100%.
GPS-tracker webplatform

Op het GPS-webplatform kunt u GPS-tracking eenvoudig beheren en volgen met een pc, laptop of notebook. U krijgt in realtime alle informatie over de locatie van uw e-bike en kunt de afgelegde routes bekijken.

Dit toont de bijzondere voordelen voor wagenparkbeheerders, die met de desktopapplicatie actief veel voertuigen of e-bikes kunnen volgen. De geregistreerde routes maken gedetailleerd routebeheer en optimaal gebruik van voertuigen mogelijk voor alle soorten wagenparken De diefstalbeveiliging met alarmfunctie beschermt elk wagenpark altijd en overal.


BT01-B004-DE

Specifieke referenties