Alleen online

Scandinavian side bike Fiber

New product

Scandinavian side bike Fiber zijspan fietskar

Meer details

Levertijd 4 weken

1 599,99 € incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

We accept
We accept

Kenmerken

Aantal zitplaatsen2
FietssetJa
BuggysetNeen
JoggersetNeen
VeringNeen
FrameStaal
ZonneschermNeen
Laadgewicht45 kg
Gewicht10 kg

Meer informatie

De Scandinavische Side Bike is een compleet nieuw concept voor fietskarren. Deze zijspan fietskar wordt aan de rechterzijde van uw fiets bevestigd. Rechts en naast uw fiets, waar het veiliger aanvoelt dat achter de fiets.

De zijspan fietskar is gemaakt van koolstofvezels, dat zeer licht licht, maar zeer sterk is. De zijspan fietskar wordt uw eigen fiets bevestigd met behulp van een montagebeugel met een zwenklager, waarmee de zijspan fietskar en de fiets zeer goed samen kunnen functioneren. Op deze manier krijgt u het gevoel om een ​​normale fiets te rijden, alhoewel er een zijwiel aan is bevestigd. Gecombineerd met het lichte gewicht van de zijspan krijg je een veel plezieriger fietsrit-ervaring in vergelijking met andere fietskarren. Deze bijzondere fietscombinatie biedt u ook de mogelijkheid om veel langere afstanden te fietsen en stelt u in staat om uw fietstrainingen samen met uw kinderen te doen.

Een van de vele grote voordelen van de sidecar is dat het kan worden gebruikt als slee voor langlaufen. De basis van de zijspan fietskar heeft al voorgevormde bodem, zodat u alleen trekbuizen en een harnas nodig heeft om op de prachtige uitstapjes in de bergen met de kinderen te maken.

Deze sidecar of zijspan fietskar kan gebruikt worden voor 1 of twee kinderen, voor bagage of voor het vervoer van uw hond.

Omdat de sidecar is ontworpen met een focus op lichtheid, waardoor de fietsrijervaring wordt verbeterd, is het zonder twijfel de lichtste fietskar op de markt vandaag.
Om de individuele uitrusting van elke fiets mogelijk te maken, kan de breedte tussen de wielen worden aangepast, waardoor de afstand tussen de fiets en de zijwagen verandert. De breedte van 75 cm die op de tekeningen is geïllustreerd, is dus slechts een gemiddelde meting.


Materialen:
Hub Koolstofvezel of glasvezel
Frame staal
Bevestigingsbeugels Koolstof
Windscherm Polycarbonaat
Kussensloop Imitatieleer


Specificaties:
Breedte tussen wielen 75 cm
Totale lengte van zijwagon 120 cm
Maximale belasting 45 kg
Voorzien van 2 gordels voor twee kinderen
Wiel maat 20 "
Gewicht als slee Ongeveer. 5,9 kg (koolstof)
Gewicht van sidecar incl. Frame ca. 9,9 kg (Koolstof)
Gewicht van sidecar incl. Frame ca. 11,9 kg (glasvezel)