KidsCab Woof hondenmatras M / L / XL

€ 33,05
KidsCab Woof ligmat M / L / XL



Maat
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Een ligmat voor je hondenfietskar is de perfecte toevoeging aan je KidsCab Woof om het comfort van je trouwe viervoeter te maximaliseren tijdens gezamenlijke fietstochten. Deze speciaal ontworpen mat biedt een zachte en ondersteunende plek waar je hond ontspannen kan liggen en genieten van de rit.

De ligmat is gemaakt van duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal, waardoor het bestand is tegen de avonturen die je samen met je hond beleeft. Of het nu gaat om een korte rit naar het park of een langere tocht door de natuur, de ligmat zorgt ervoor dat je hond comfortabel kan rusten en zich veilig voelt in de hondenfietskar.

De antisliponderkant van de mat zorgt ervoor dat deze op zijn plaats blijft, zelfs tijdens scherpe bochten of onverwachte bewegingen. Bovendien is de ligmat eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, zodat je hem kunt aanpassen aan de behoeften van je hond en de specifieke kenmerken van de fietskar.

Met de ligmat in de hondenfietskar kun je er zeker van zijn dat je trouwe metgezel zich op zijn gemak voelt en optimaal kan genieten van elke fietstocht. Het is een investering in het welzijn van je hond en maakt van elke rit een plezierige ervaring voor jullie beiden. Kies de juiste maat voor je hondenkar M, L of XL.
KDSCWMATM23

Specifieke referenties