• In prijs verlaagd

KidsCab Cares 4 bakfiets

€ 4.249,00
€ 3.949,00 € 300,00 korting
Inclusief belasting

De KidsCab Cares 4 bakfiets met carbon belt drive in plaats van een ketting. Fiets met deze driewiel bakfiets 100 km geruisloos.

Kleur bak
Kleur fiets
Aantal

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen


KidsCab Cares 4 bakfiets


Met deze Belgische bakfiets van KidsCab Cares 4 koopt U niet alleen de beste bakfiets van België, maar is gewoon ook alles inbegrepen, dankzij de tijdelijke actie heeft u tot - 600 euro voordeel met een korting van 300 EURO en nog eens voor 300 euro aan accessoires inbegrepen (huif & zitkussens).

Een KidsCab Cares 4 is volledig uitgerust met huif, kussens, driepuntsgordels op alle vier zitplaatsen, goedgekeurde Abus-slot, geïntegreerde voor- en achterlichten, enz. Natuurlijk is montage altijd inbegrepen. In het midden is een krachtige Bafang motor voorzien die een koppel heeft van 80Nm, wat belangrijk is om in een geladen toestand moeiteloos alle hellingen op te rijden.

We hebben de bakfiets uitgerust een Enviolo N380 traploze naafversnelling en riemaandrijving wat een buitengewone combinatie is. Noch bergop, tegenwind, noch zware belasting wordt moeilijk - u kiest met een simpele druk op de knop hoeveel hulp u nodig heeft.


Versnellingen
De versnellingen van de KidsCab Cares 4 hebben geen traditionele 1,2,3,4... standen, maar kunt u de versnellingsverhouding tussen uw pedalen en het achterwiel in één doorlopende beweging wijzigen. Draai gewoon de shifter iets op het stuur en de overbrengingsverhouding wordt in elke verhouding binnen het bereik veranderd. Dit is gemakkelijk te doen, ongeacht of u freewheelt, traint onder belasting of wacht bij een stoplicht. Bovendien is het vrijwel onderhoudsvrij, omdat ze uit onafhankelijke systemen bestaan. Ze zijn ook speciaal ontworpen om het hoge koppel van een eBike te weerstaan en kunnen worden gecombineerd met een riemaandrijving. U krijgt de voordelen van ingebouwde onderhoudsvrije tandwielen die niet versleten zijn. Je hoeft de versnellingen niet elk seizoen aan te passen en te oliën, en ze dragen ook bij aan een geweldige fietstocht met bijna volledig onopgemerkte veranderingen.


Carbon belt drive in plaats van ketting
Het nieuwste model van KidsCab Cares 4 heeft niet langer een ketting, maar een riemaandrijving. Het is schoon en proper - een Carbon drive belt hoeft geen smering en daarom is er dus ook geen spraken van ophoping van vuil, olie , etc. De Carbon drive belt heeft geen metaal op metaal contact waardoor hij een stuk vlakker en effen aanvoelt tijdens het rijden en maakt geen lawaai. Het systeem bestaat uit 2 tandwielen waardoor een riem is een stuk lichter dan een gewoon ketting systeem en kent geen rek zoals een ketting. Testen toonden aan dat de Carbon drive belt 2x langer meegaat dan een ketting.


Smart Display
Het verlichte toont snelheid, tijd, batterijniveau en afgelegde afstand. Het berekent ook hoe ver je kunt fietsen voordat de batterij moet worden opgeladen. Met één knop kunt u de hulp van de elektromotor eenvoudig in zes stappen wijzigen.


Effectieve remmen
Het is belangrijk dat de remmen op een bakfiets efficiënt zijn en gelijkmatig werken om gevaarlijke toestanden in het verkeer te voorkomen. Remmen met draad zijn vaak ongelijk over de tijd, daarom hebben KidsCab Cares 4 uitgerust met krachtige, hydraulische remmen op alle wielen. De remmen zijn vergrendelbaar, wat handig is bij het parkeren.


Veilig en soepel
Voor de veiligheid van de kinderen bevinden de treden aan de zijkant en de opening van de huif bevindt zich aan de stoepzijde en zijn er driepuntsgordels op alle vier de plaatsen. We hebben gekozen voor grote wielen, dempende banden en extra sterke stuurdempers, waardoor de KidsCab Cares 4 zeer stabiel en gemakkelijk te fietsen is. De fiets is dan 80 cm breed en komt op de meeste plaatsen binnen.


Voor vier kinderen - en meer
U kunt maximaal vier kinderen plaatsen, maar ook de picknickmand, voedselboxen of sportartikelen kunnen worden ondergebracht in de goed gevulde bak. De ene bank is een opbergdoos en de andere kan worden opgevouwen. De bak is gemaakt van gelakt, waterbestendig multiplex. De bodem is extra verstevigd en behandeld om te weerstaan in alle weersomstandigheden.


Eenvoudige opslag en onderhoud
De KidsCab Cares 4 is bijna volledig onderhoudsvrij, maar net als bij alle dingen heeft het soms wat onderhoud nodig op het gebied van reinigen en reviseren. Het kan op de neus worden opgeslagen en kan dan minder dan 1 m² oppervlak opnemen. Dit is ook praktisch wanneer de cyclus moet worden schoongemaakt en gecontroleerd.
Verborgen koorden in het frame.

Toen we KidsCab Cares 4 ontwierpen, was het belangrijk dat we niet veel draden hadden hangen. Daarom laten we alle bedrading in het frame weggewerkt. Het wordt fijner, gemakkelijker schoon te houden en ze staan tijdens het ​​fietsen niet in de weg.


Verlichting en batterij
De verlichting, die wordt gevoed door de cyclusbatterij. De koplamp is geïntegreerd aan de onderkant van de bak en de achterlamp is op de bagagerek gemonteerd. De batterij zit verborgen onder het zitje in de bak, waardoor het droog en beschermd is tegen valschade. De KidsCab Cares 4 is voorzien van een 17,5 Ah (612Wh) batterij en kan tot 90 km trapondersteuning bieden.

 

KDSCC4Z

Datasheet

Aantal zitplaatsen
4
Frame
Aluminium
Laadgewicht
100 kg
Remmen voor
Schijfremmen
Remmen achter
Schijfremmen
Slot
Ja
Versnellingen
8
Regentent
Ja
Electrisch
Ja
Actieradius
100 km

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in