JoKer Mini cargo transporttas

€ 165,28
De Soft Bag is een waterdichte stoffen mand gemaakt voor bezorgers en fietswerkers. Met een inhoud van meer dan 100 liter kun je met je compacte bakfiets pakketten vervoeren of een hond vervoeren.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De Soft Bag is een samenstel van een stalen structuur, een hoes en een waterdicht textiel om uw lading te beschermen tegen weersomstandigheden. Het kan eenvoudig op het platform van de JoKer Mini worden geïnstalleerd en is uitgerust met binnenvakken voor meerdere doeleinden. Of het nu voor een bevalling is, met de fiets naar het werk gaan of je huisdier vervoeren, de Soft Bag bundelt de krachten met de JoKer Mini om van je fiets een echte bakfiets te maken!

De mand van je fietsroutine
Eenmaal gemonteerd op de JoKer Mini geeft de Soft Bag je fiets een echte bakfietslook. Met een inhoud van 100 liter kun je dagelijks door de stad reizen zonder concessies te doen aan wat je mee wilt nemen!

Technische specificaties
  • Afmetingen 50 cm x 60 cm x 35 cm
  • Volume 100L
  • Materiaal Textiel en staal
JB002

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

JoKer Mini cargo voorvork

Met deze ombouwkit voor bakfietsen kunt u een stadsfiets ombouwen tot een compacte bakfiets. Ideaal om uw kind, uw boodschappen of uw hond met de fiets te vervoeren.
Prijs € 619,83

JoKer Mini cargo familie kit

De Family Kit is een geheel van bescherm- en onderhoudsstangen die rond het kinderzitje op uw JoKer Mini worden geplaatst. De kit is gemaakt van massief stalen buizen en wielschorten die intuïtief op het frame van de JoKer Mini worden geïnstalleerd. Pas het zitje aan de leeftijd van je kind aan en reis veilig door de stad met je kind voorop op je compacte bakfiets!
Prijs € 165,28