Regentent voor Keiler / KidsCab / Vogue / Cangoo

€ 165,28
Regentent voor Keiler / KidsCab / Vogue / Cangoo.
Aantal
In Stock

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Deze huif, is waterdicht en beschermd de kinderen en je bagage onderweg tegen de regen of felle zon. Past op alle bakfietsen met afmetingen 92 x 60 cm

Bescherm uzelf en uw lading tegen onvoorspelbaar weer met deze regentent. Deze hoogwaardige regentent voor bakfietsen is speciaal ontworpen om u droog en beschermd te houden tijdens uw fietstochten, zelfs wanneer de regen met bakken uit de lucht komt.

voordelen: 

  • De regentent is waterbestendig.
  • De regentent heeft een hoge kleurvastheid
  • Je hebt geen frame nodig voor deze regentent

100 % waterdicht

De regentent is gemaakt van Bisonyl PVC – doek. Dit zorgt ervoor dat regentent water afstoot. daarnaast is het bestendig tegen dagelijks gebruik. De waterdichtheid van Bisonyl PVC-doek is te danken aan de combinatie van de waterafstotende eigenschappen van het PVC-materiaal en de dichte constructie van het geweven doek. Hierdoor blijft de lading of het object dat onder het doek wordt geplaatst droog en beschermd, zelfs tijdens hevige regenbuien of andere natte omstandigheden

Hoge kwaliteit materiaal

  • De hoogwaardige materialen van de regentent zorgen ervoor dat het bestendig is tegen dagelijks gebruik. 
  • Het PVC-doek is waterdicht en biedt uitstekende bescherming tegen regen en vocht. Hierdoor blijven je spullen droog, zelfs tijdens slechte weersomstandigheden.
  • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.
  • Het PVC-doek is sterk en kan grote belastingen weerstaan. Dit maakt het geschikt voor het dragen van zware voorwerpen of het creëren van stevige constructies.

KDSC4H

Specifieke referenties