Dolly Bikes II bakfiets 5SP

New product

Levertijd 8 - 10 dagen

1 699,99 € incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

We accept
We accept

Kenmerken

Aantal zitplaatsen2
FrameAluminium
Laadgewicht80 kg
RemmenSchijfremmen
SlotJa
Versnellingen5
RegententNeen
ElectrischNeen

Meer informatie

De opdracht voor het ontwerp van de Dolly was geen eenvoudige: Het ontwerpen van een tweewiel bakfiets met een design en uitstraling welke zich in de huidige markt sterk onderscheidt. Het resultaat is een bakfiets met een moderne, frisse en trendy uitstraling welke met zijn mogelijke kleurcombi’s een ongekende mogelijkheid tot personalisatie heeft.

 
Naast het design is bij de Dolly ook veel aandacht uitgegaan naar de geometrie van het frame en naar de maatvoering van de bak. Hierdoor hebben we de Dolly niet enkel een fraai uiterlijk en een goede afmontage kunnen geven, maar heeft deze ook prima rij eigenschappen en een praktische, goed bruikbare bak.


Uniek aan de Dolly is de vorm en het materiaalgebruik van de bak. Door de bak licht te laten aflopen en deze tot over de balhoofdbuis te laten doorlopen krijgt de Dolly mede zijn unieke uitstraling. De bak wordt door middel van rotatiegieten geproduceerd en is van het materiaal PE. Door deze techniek wordt een dubbelwandige bak verkregen welke sterk, duurzaam, licht en goed recyclebaar is.


De Dolly is standaard afgemonteerd met Nexus 5 versnellingen. Tegen meerprijs is een afmontage met Nexus 8 versnellingen ook mogelijk, uiteraard kunt u ook kiezen voor een electrisch ondersteunde uitvoering. Verder kan de Dolly vertrouwen op haar degelijke en hoogwaardige afmontage. Zo is de Dolly afgemonteerd met dikke Sapim G13 spaken, stabiele custom made Steco standaard, hoogwaardige Spanninga verlichting en stevige dubbelwandige BigBull velgen.


Accessoires

Downloaden