Keewee Bike elektrische bakfiets

€ 3.719,00
Met de krachtige middenmotor en ergonomische vormgeving wordt elke logistieke uitdaging een gemak met de Keewee bakfiets. Het high-tech design combineert het gebruiksgemak van een praktische bakfiets met de beleving van een luxe auto.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Deze elektrische bakfiets is uitgerust met een krachtige Bafang middenmotor (80Nm). Hiermee rijdt je comfortabel en geruisloos door de straten. Hellingen zijn geen partij voor de Cangoo Keewee! Met de 7 versnellingen van Shimano en de 3 ondersteuningsstanden weet je zeker dat je altijd in het juiste verzet rijdt. Verder brengen de hydraulische schijfremmen jou en je medepassagiers veilig tot stilstand. De Keewee is speciaal ontworpen voor het meenemen van kinderen. Instappen kan alleen vanaf de rechterkant, zodat je kinderen vanaf de stoep of een andere veilige plaats kunnen plaatsnemen. Daarnaast wordt de Cangoo Keewee geleverd met een prachtige huif, zodat je kinderen droog en windvrij kunnen zitten.
Makkelijk uitneembare accu

De 470Wh accu van de Cangoo Keewee is verwerkt in de bak en deze is gemakkelijk uitneembaar. Zo kun je de elektrische bakfiets zowel in als uit de bak opladen. Met de Keewee kun je een afstand tot 80 km afleggen en binnen 5 tot 7 uur is de batterij weer opgeladen. Kortom, de Cangoo Keewee is dé revolutionaire bakfiets van de toekomst!
Maak je Cangoo Keewee compleet

Voor de Cangoo Keewee zijn er veel verschillende accessoires beschikbaar welke het gebruik gemakkelijker en comfortabeler maken. Zo wil je je bakfiets met een gerust hart veilig kunnen achterlaten. Hiervoor zijn er verschillende sloten beschikbaar welke ervoor zorgen dat je jouw bakfiets veilig kunt achterlaten en dat de kans klein is dat je bakfiets gestolen wordt. Verder zijn er ook verschillende telefoonhouders beschikbaar voor je fiets. De telefoonhouders kan je makkelijk en snel bevestigen op het stuur van je fiets. Zo kan je navigeren en rijden tegelijk.

Specificaties
Accu Lithium-ion
Accucapaciteit 450 Wh
Actieradius Tot 80 km
Afmetingen 2200 x 800 x 1250 mm (L x B x H)
App
Display
Garantie 2 jaar
Gewicht 90 kg
Kettingkast
Laadtijd 5-7 uur
Merk Cangoo
Model Keewee Army Green
Motor Hub motor (Bafang)
Motorpositie Middenmotor
Motorvermogen 250 watt
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Spatborden
Topsnelheid 25 km/u
Verlichting
Wielmaat Voor: 20 inch, Achter: 26 inch
Wielsoort CST anti-lek banden



E26834

Specifieke referenties