Bakfiets.nl Cargobike Classic Short elektrisch - Magura HS11 velgremmen

€ 3.330,57
De Bakfiets.nl CargoBike Classic Short Steps is een traditionele bakfiets met elektrische aandrijving. De motor zit bij de trapas en geeft dat extra duwtje in de rug, wanneer u kracht zet. Bij deze Classic zit de accu in de drager.
Kleur
Bakfiets.nl versnellingen
Aantal
Levertijd 3 weken

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Bakfiets.nl CargoBike Kort Classic

De CargoBike Kort Classic lijkt het meeste op de oorspronkelijke Bakfiets.nl. Makkelijk bestuurbaar, met een bak dicht bij de grond, zodat kinderen makkelijk in kunnen stappen. Met de unieke 4 punts standaard staat hij stevig op de grond. De magnetisch sluitendegordels zijn super handig in gebruik.


Afmetingen

Lengte: 228 cm, breedte: 63 cm 


Verkrijgbaar in de kleuren

zwart/mat-graniet/petrol-blauw


Naafdynamo

Deze bakfiets heeft ook een Naafdynamo dus altijd goed verlicht!


De beste remmen

Een goede reminrichting is essentieel bij een bakfiets. Daarom wordt deze bakfiets standaard uitgevoerd met Shimano Premium Trommelremmen. Tegen meerprijs kan de trommelrem op het voorwiel vervangen worden voor de Hydraulische Schijfrem. In bergachtige gebieden kan deze schijfrem ivm koeling van de remmen een goede keus zijn. Een andere optie zijn de hydraulische HS11 velgremmen van Magura. Deze hebben een ongekende remkracht, vandaar dat deze vaak gekozen wordt door fietsers die maximale remkracht belangrijk vinden.


Een bakfiets van Bakfiets.nl is uw beste keus omdat:

  • Uw bakfiets is uniek en wordt speciaal voor u gemaakt.
  • Elke Bakfiets.nl heeft een keiharde drielagen poederlak systeem met zinkhoudende grondlaag. Slagvaste laklaag!
  • De spatborden en stangen zijn onder de laklaag verzinkt (dus ook in de holle ruimtes) of ze zijn gemaakt van roestvrijstaal.
  • De roestvrijstalen spaken passen precies in de naaf (80% minder spaakbreuk) en zijn minimaal 2,35 mm dik (spaak 13).
  • De RVS binnen/ en buitenkabels zijn met teflon gevoerd. Dit staat garant voor een soepele werking.
  • Elke Bakfiets.nl is uitgerust met zoveel mogelijk roestvrijstalen onderdelen. Zo is bv het stuur altijd van roestvrijstaal.
  • Elke Bakfiets.nl heeft zeer sterke velgen en antilekbanden.
  • Bijna alle lassen worden met koper nagesoldeerd. Dit vermindert roest en dit geeft een sterkere verbinding.
  • Elke Bakfiets.nl wordt met veel zorg met de hand in elkaar gezet. 
  • Alle onderdelen worden uitvoerig getestAlleen het beste is goed genoeg voor een Bakfiets.nl.
  • Gebruik van alleen de beste materialen dus rijdt Bakfiets.nl lekker licht, is betrouwbaar en zorgt voor jarenlang fietsplezier.
  • Door de hoge kwaliteit heeft een Bakfiets.nl een heel hoge restwaarde
  • Uw Bakfiets.nl bakfiets wordt in Nederland gemaakt, bij onze buurman in Hoogeveen!


Garantie Bakfiets.nl

Na invullen van het registratieformulier* op www.azor.nl heeft u:

  • 10 jaar garantie op frame en voorvork vanaf aankoopdatum.
  • 2 jaar garantie op lak en roest van binnenuit
  • 2 jaar garantie op overige onderdelen.Slijtagedelen zoals banden, pedalen, zadels, snelbinders, ketting en tandwielen uitgezonderd.
  • Voor de fabrieksgarantie van Bakfiets.nl kunt u gewoon bij uw plaatselijke dealer terecht.

*let op: invullen registratieformulier van de fabrikant is een eis. Zonder invullen van dit formulier halveert de garantietermijn bij de fabrikant.


Elektrische bakfiets

Wie wil dat nu niet; een elektrische bakfiets, onze bakfiets is de enige echte van Nederlands fabricaat en handgemaakt. Een betere bakfiets vind je nergens, ook onze elektrische modellen worden volledig handgemaakt, gecontroleerd en getest en dan pas gaat onze bakfiets op weg naar zijn nieuwe eigenaar. Dat wordt dus genieten van onze originele elektrische bakfiets.


Elektrische aandrijving

Een aantal CargoBikes en Trikes zijn ook met elektrische aandrijving leverbaar. Dit maakt het fietsen een stuk lichter en sneller. Ook kan de motor u helpen duwen bij het lopen naast de fiets.
De Accu is afneembaar wat makkelijk is wanneer u geen stopcontact in de buurt van de fiets heeft.

 

Shimano STEPS

De Elektrische CargoBikes en Trikes zijn uitgevoerd met het Shimano STEPS systeem. Dit systeem is relatief licht in gewicht, geeft een goede ondersteuningen heeft een groot bereik, is betrouwbaar en heeft veel extra’s. Het systeem is eenvoudig te bedienen via een display en een bediening dicht bij de duimen, u houdt de handen op het stuur tijdens het bedienen. Ook is de Shimano STEPS voorzien van een Walk assist voor extra ondersteuning wanneer je naast de fiets loopt.


Uitvoeringen

De Steps modellen zijn leverbaar met 2 versnellingsautomaat, een Shimano 7 versnellingsnaaf, een NuVinci traploze versnellingsnaaf en een 8 versnelling premium naaf met automatische schakeling (Di2).         

         

Di2

De Di2 uitvoering van de STEPS is één geheel met de elektronica, dit houdt in dat de motor zijn kracht vermindert wanneer de naaf moet schakelen. Ook kan dit systeem zo ingesteld worden dat de naaf automatisch terug schakelt naar de ingestelde versnelling wanneer u stil staat, zodat u de fiets klaar staat om in de juiste versnelling weg te fietsen.


Automatisch Schakelen

Met de combinatie van onze motor en de interne Di2-naafversnelling profiteer je maximaal van de volledig automatische schakelfunctie. Om de automatische schakeling naar de juiste versnelling soepel te laten verlopen, worden de torsie, snelheid en cadans nauwkeurig gemeten. Je kunt altijd terugkeren naar handmatig schakelen als dat beter uitkomt.


Actie radius

Let op bij een Bakfiets is het erg lastig om een actie radius af te geven. Dit kan variëren tussen de 20 en 100 kilometer. Er hangt daarbij veel af van het totaal gewicht van de fiets met belading, de mate van meefietsen door de berijder en de manier van rijden. Ook het terrein waar gereden wordt is van invloed, denk aan stadsverkeer en of u veel heuvel op moet fietsen. U kunt de actieradius verhogen door met harde banden te fietsen en weg te fietsen in een lage versnelling.


Accu:

De Accu van de Shimano steps is 36 volt, 418 Wh en heeft een los gewicht van 2,55kg.


Snellader:

De meegeleverde lader voor de accu is een zogenaamde snellader, deze is zo afgesteld dat u in ca 2 uur tijd al weer 70% vulling heeft. De hele accu opladen duurt ca 4 uur.


Fietscomputer:

De display op uw stuur is ook meteen een fietscomputer, hij geeft behalve de staat van de accu, de nog resterende kilometers en de ondersteuningsstand ook de snelheid en de gefietste afstand aan.

 

BKFNLCSEHS11

Datasheet

Aantal zitplaatsen
2
Frame
Staal
Parkeerrem
Ja
Laadgewicht
100 kg
Remmen voor
Optie
Remmen achter
Optie
Slot
Ja
Versnellingen
Optie
Gewicht
60 kg
Regentent
Optie
Electrisch
Ja
Actieradius
70 km

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in